Videoproducties

Een simpel bedrijfsprofiel op de website in woorden kan prima aangeven wat de core business is van een onderneming, maar is niet in staat om een gevoel mee te geven. Beelden zeggen veel meer dan woorden. Een videoproductie kan voor diverse doeleinden (website, narrowcasting, beurzen etc.) of online PR (bijv. YouTube) worden gebruikt.

Uw bedrijf in beeld

Twinsense is een erkend videoproducent en kan uw video-ontwikkeling realiseren voor diverse media en voor ieder budget. Met een eigen promotiefilm of bedrijfsfilm profileren bedrijven zich op de meest eigentijdse en dynamische manier.

Conceptontwikkeling

Door al in een vroeg stadium mee te denken met uw eisen en wensen, kunnen wij onze ervaring en expertise gebruiken om de best passende oplossing te adviseren.

Op basis hiervan kunnen we op basis van uw wensen een script opzetten voor de video. Mocht u liever het script zelf (laten) schrijven dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Videoproductie

Met ervaren cameramensen en professionele apparatuur maken wij maatwerk opnames om later te monteren in uw videoproductie.

Naast goede statieven voor de statische beelden beschikken wij ook over de middelen om soepel bewegende beelden op te nemen. Ook hebben wij de mogelijkheid om een drone in te schakelen voor opnames op grotere hoogte. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfspand goed in beeld brengen.

Video disciplines die wij aanbieden:

  • Volledige montage van uw film, van a tot z.
  • Film opnames
  • Drone opnames
  • Timelapes video
  • 2D & 3D animaties

Wij maken gebruik van de laatste technieken: zoals Drones, sliders en gimbals.

Videomontage

Bij videomontage komt meer kijken dan alleen de beelden op de goede volgorde zetten. Het monteren van een bedrijfsfilm is een nauwkeurige bezigheid welke meer tijd kost dan mensen verwachten.

Voor het monteren selecteren en optimaliseren we de geschikte videofragmenten op het gebied van kleur, contrast en witbalans. Deze fragmenten monteren we op de muziek. Om de video kort en bondig te houden wordt voor een film van een paar minuten al snel uren aan filmmateriaal gebruikt.

In de eindmontage voegen we daarnaast waar wenselijk special effects toe, zoals het projecteren van informatie op vlakken in de film. Dit is in zowel reguliere video als in 360 graden video mogelijk.

Animatie

Naast het werken met reguliere camerabeelden kan het ook zeer interessant zijn om animatie toe te voegen aan uw video of zelfs de hele video te animeren. Dit kunnen dan 2D animatiefilms of whiteboard video's zijn.

Daarnaast kunt u gemakkelijker uw product of dienst uitleggen door 3D animaties te integreren in uw bedrijfsvideo. Dit kan zowel in reguliere video's als in 360 graden video's of bij gebruik in VR-headsets.

Voice-over

Voor veel video's is een professionele voice-over van grote meerwaarde. Zo kan er met een persoonlijke benadering meer informatie aan uw video worden toegevoegd. Gesproken tekst kan het beeld goed complementeren en wordt vaak beter onthouden dan geschreven tekst.

U kunt de voice over zelf in (laten) spreken of gebruik maken van een van de aan ons gelieerde stemacteurs voor de perfecte intonatie.

Wij monteren uw film met kleurcorrectie, professionele effecten en eventueel animaties en voice-over

Video inzetten

Een bedrijfsvideo kan op veel manieren effectief worden ingezet. Zo is het vaak eenvoudig om hetzelfde beeldmateriaal op meerdere kanalen in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet of zelfs integratie van video op uw website, in bedrijfspresentaties en op uw social media kanalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van video in uw bedrijf? Bekijk dan ons portfolio voor meer inspiratie of neem direct nog contact met ons op.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van video binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.