Zoekmachine-optimalisatie

Wij hebben knowhow om topposities in Google en Youtube te realiseren met zoekwoorden, die voor uw organisatie relevant zijn.

Webmarketing

De meeste producten en diensten worden tegenwoordig in eerste instantie via internet gezocht en beoordeeld. Om deze reden is het voor u meer en meer belangrijk dat uw website gevonden wordt.

Middels diverse tekstuele aanpassingen, het definiëren van koppen en het aanbrengen van META-data, kan Twinsense uw website voor een gericht aantal zoekwoorden optimaliseren voor een beter resultaat in Google.

Ook kunnen er speciale webpagina's aangemaakt worden welke specifiek gericht zijn op een aantal zoekwoorden. Aan de hand van deze pagina’s wordt uw website beter gevonden op deze zoektermen. Twinsense kan deze pagina's voor u aanmaken.

Videomarketing

YouTube is na Google de meest gebruikte zoekmachine op het internet. Ook worden YouTube-resultaten in Google getoond en kunnen video's je website dusdanig verrijken dat ook je website beter gevonden wordt.

Door middel van video kunt u uw boodschap kort en krachtig communiceren. YouTube heeft als kracht om mensen aan uw organisatie te binden en te houden. Bezoekers kunnen andere video's uit uw kanaal bekijken of zich zelfs abonneren hierop.

Een platform als YouTube werkt beter om met de doelgroep in contact te komen indien hier regelmatig nieuw materiaal geplaatst wordt. Twinsense ondersteunt u hier graag bij.

Een mooie video of website heeft pas echt effect als mensen er naar kijken

Statistieken en advies op maat

De website zal van dag tot dag bezoekers genereren. Of u nu video- of webmarketing afneemt, Twinsense zal per kwartaal een persoonlijk adviesrapport sturen. In dit adviesrapport ziet u een uitgebreid overzicht van de resultaten van het afgelopen kwartaal.

Het doel van dit adviesrapport is om de zoekwoorden te meten en daar waar nodig bij te sturen. Hierdoor zullen de bezoekersaantallen naar alle waarschijnlijkheid verhogen. Het adviesrapport bevat zowel voor video- als voor webmarketing zowel statistieken als gerichte adviezen. Denk hierbij aan de volgende zaken

  • De trend in nieuwe en loyale bezoekers
  • Demografische en geografische gegevens
  • Bezoekersloyaliteit en op welke onderwerpen zij zich richten
  • Geregistreerde en aan te raden zoektermen voor een optimale conversie
  • De meest succesvolle onderwerpen en hoelang hiernaar is gekeken
  • Wanneer en hoe vaak bezoekers afhaken en waarom

Samen maken wij uw video's en website vindbaar en bekeken

Klein onderhoud

In systemen waar diverse partijen in mogen wijzigen, kan het voorkomen dat aangemaakte teksten, hyperlinks of afbeeldingen niet meer werken. Dit is erg vervelend en komt zeer onprofessioneel over. Twinsense zal zorgen dat de aangepaste teksten en afbeeldingen voorzien worden van Metatags en zoekwoorden. Om de website geoptimaliseerd voor Google te houden.

Persoonlijke ondersteuning

Twinsense is telefonisch bereikbaar voor ondersteuning op werkdagen, tussen 9.00 en 17:00. Buiten deze tijden is Twinsense per e-mail bereikbaar en zal uiterlijk de eerstvolgende werkdag voor 12:00 reageren.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van web- of videomarketing binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Wij staan voor u klaar