Kracht van combineren

De productiespecialist voor audiovisuele internetbeleving

De bezoeker zelf laten bepalen wat hij/zij wil zien en wanneer, is één van de belangrijkste kernwaarden binnen de online reclamecampagnes die Twinsense ontwikkelt. Door video te combineren met de mogelijkheden van internet kunt u een boodschap gerichter overbrengen naar een doelgroep. Bovendien kan belangrijke informatie uit een doelgroep worden gehaald. Wij ontwikkelen campagnes die aansluiten aan andere media, als magazines, print of TV commercials.

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites/webwinkels en maatwerk internetsystemen met het voor de klant meest geschikte CMS (website beheer systeem) van Nederland. Alle websites zijn volgens de meest Google vriendelijke technieken uitgerust, waardoor de website beter vindbaar is.

Wij hebben knowhow om topposities in Google en Youtube te realiseren met zoekwoorden, die voor uw organisatie relevant zijn. De meeste producten en diensten worden tegenwoordig in eerste instantie via internet gezocht en beoordeeld. Om deze reden is het voor u meer en meer belangrijk om een juiste strategie van uw online communicatiemiddelen neer te zetten. Ook is video hierbij belangrijk, want door middel van video kunt u uw boodschap kort en krachtig communiceren.

Uw videoproductie voor diverse media en voor ieder budget! Met een eigen promotievideo profileren bedrijven zich op de meest eigentijdse en dynamische manier.

Een simpel bedrijfsprofiel op de website in woorden kan prima aangeven wat de core business is van een onderneming, maar is niet in staat om een gevoel mee te geven. Beelden zeggen veel meer dan woorden. Een videoproductie kan voor diverse doeleinden (website, narrowcasting, beurzen etc.) of online PR (bijv. YouTube) worden gebruikt.

Wij zijn Twinsense

Twinsense Online Brand Excitement is opgericht in 2005 en is de specialist op het gebied van online communicatie.

Twinsense wil prikkelen.

Opvallen met je organisatie, daar draait het om. Wij zijn Twinsense, een internet- en videoproductiebedrijf. Twinsense weet dat een simpele online presentatie niet meer voldoende is. De internetbeleving van uw doelgroep verhogen is ons doel. Dit doen wij door onze teamsamenstelling van programmeurs, vormgevers en videoprofessionals.

Wij halen meer uit internetbeleving met onze audiovisuele internetproducties

Levi

3D-Specialist / Motion Graphic Designer

Levi is gespecialiseerd in 3D moddeling. Levi is gedreven in het creëren van virtuele omgevingen of animeren van technologische elementen tot een duidelijke instructiefilm

Roy

Camera/Video-Editor

Roy is binnen Twinsense verantwoordelijk voor de video-producties. Zodra de video daadwerkelijk wordt opgenomen en gemonteerd is Albert verantwoordelijk voor een vloeiend proces en bij iedere productie opnieuw een spectaculair eindresultaat.

Rick

Video-Editor

Rick is als video-editor en animator zeer gedreven in het video-vak. Nieuwe technieken uitwerken en op die wijze iedere productie tot een hoger niveau brengen typeren zijn manier van werken.

Heleen

Camera/Video-editor

Heleen is een duizendpoot op het gebied van online media. Zowel filmen als editen is haar passie, maar ook onze programmeurs ondersteunen bij het opleveren van een website maken haar zeer dynamisch.

Joris

Webontwikkelaar

Joris is verantwoordelijk voor de bouw van diverse websites en systemen op maat. Uitgang hierbij is dat voor ieder project een passende en efficiënte oplossing wordt gerealiseerd.

Niek

Webontwikkelaar

Niek maakt van een aangeleverd design een werkende website die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de eindgebruiker. Kwaliteit staat hierbij op de hoogste plaats.

Jan

Grafisch vormgever

Jan is als grafisch vormgever verantwoordlijk om zowel voor websites als voor interactieve interfaces, een zo communicatief en gebruiksvriendelijk mogelijk design te ontwerpen.

Reinier

Webanalist

Reinier is binnen Twinsense verantwoordelijk voor webanalyses en project management. Reinier wijst u op mogelijkheden en kansen voor uw online communicatie en heeft passende oplossingen.

Albert

VR Specialist

Albert is binnen Twinsense specialist op het gebied van VR en Augmented Reality. De perfecte combinatie tussen internet, technology en video-technieken weet hij te combineren. Zodra de video daadwerkelijk wordt opgenomen en gemonteerd is Albert verantwoordelijk voor een vloeiend proces en bij iedere productie opnieuw een spectaculair eindresultaat.

Maurice

Founder/Accountmanager

Maurice heeft in 2005 Twinsense opgericht met als doel online campagnes met interactieve video ook voor landelijke organisaties bereikbaar te maken.