Wij zijn Twinsense

Opvallen met uw organisatie, daar draait het om. Wij zijn Twinsense, een internet- en videoproductiebedrijf. Twinsense weet dat een simpele online presentatie niet meer voldoende is. Met passie en de nieuwste technieken verhogen wij de presentatie van uw bedrijf.

Al meer dan 10 jaar onderscheidend

Twinsense Online Brand Excitement is opgericht in 2005 en is de specialist op het gebied van online communicatie. We zijn klein begonnen en in korte tijd doorgegroeid tot professioneel bureau. Een communicatiebureau gericht op online en video.

Inmiddels bestaat Twinsense al meer dan 10 jaar. En daar zijn we trots op. Het gaat goed met Twinsense. In ons karakteristieke pand hebben we de ruimte om andere bedrijven te helpen zich ook te onderscheiden.

Dat kan bijvoorbeeld met virtual reality films, interactieve (online) video of 360-graden films. Een logische ontwikkeling. Twinsense staat namelijk voor de twee zintuigen waarmee je kan horen en zien.

Bij ons staat innovatie centraal. Wij zoeken graag de grenzen op van (nieuwe) technieken

Een team van professionals

Met een teamsamenstelling van programmeurs, vormgevers en videoprofessionals hebben wij elk onze eigen expertise. Door korte lijnen en goede samenwerking kunnen wij op elkaar bouwen, zodat u ook op ons kunt bouwen. Zo halen wij meer uit internetbeleving met onze audiovisuele internetproducties

Mark

Online Marketeer

Mark is als online marketeer dagelijks bezig om websites van onze klanten te optimaliseren. Als marketingspecialist gaat hij graag met u in gesprek om te kijken waar de online kansen liggen voor voor uw organisatie, product of dienst.

Admir

3D-Specialist / Motion Graphic Designer

Admir 3D modeling-specialist. Hij creëert virtuele omgevingen en animeert technologische elementen tot een duidelijke animatiefilms.

Robin

AR/VR programmeur

Robin is gespecialiseerd in AR en VR. Hij is als programmeur en developer dagelijks bezig met het creëren van AR/VR en helpt daarnaast met het opzetten van een programmers workflow.

Randy

AR/VR programmeur

Randy is werkzaam als AR/VR programmeur en developer. Hij ontwikkelt virtual reality en augmented reality applicaties op maat.

Erik

Programmeur

Erik is als programmeur dagelijks bezig met het ontwikkelen van koppelingen tussen hardware en VR en uitzoeken van nieuwe technieken.

Roy

Camera/Video-Editor

Roy is binnen Twinsense verantwoordelijk voor alle animatie en video-producties. Van opnames tot montage verzorgt hij een spectaculair eindresultaat.

Jordi

Camera/Video-editor

Jordi is een duizendpoot op het gebied van online media. Zowel filmen als editen is zijn passie. Daarnaast is hij gespecialiseerd in 360 graden video's.

Joris

Webontwikkelaar

Joris is verantwoordelijk voor de bouw van diverse websites en systemen op maat. Uitgang hierbij is dat voor ieder project een passende en efficiënte oplossing wordt gerealiseerd.

Niek Meinema

Niek

Webontwikkelaar

Niek maakt van een aangeleverd design een werkende website die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de eindgebruiker. Kwaliteit staat hierbij op de hoogste plaats.

Reinier

Webanalist

Reinier is binnen Twinsense verantwoordelijk voor webanalyses en project management. Reinier wijst u op mogelijkheden en kansen voor uw online communicatie en heeft passende oplossingen.

Albert

VR Specialist

Albert houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen rondom online video. Zo is hij onder meer specialist op het gebied van 360 graden video's, VR en Augmented Reality.

Maurice

Founder/Accountmanager

Maurice heeft in 2005 Twinsense opgericht met als doel online campagnes met interactieve video ook voor landelijke organisaties bereikbaar te maken.