Wij zijn Twinsense

Opvallen met uw organisatie, daar draait het om. Wij zijn Twinsense, een internet- en videoproductiebedrijf. Twinsense weet dat een simpele online presentatie niet meer voldoende is. Met passie en de nieuwste technieken verhogen wij de presentatie van uw bedrijf.

Al meer dan 10 jaar onderscheidend

Twinsense Online Brand Excitement is opgericht in 2005 en is de specialist op het gebied van online communicatie. We zijn klein begonnen en in korte tijd doorgegroeid tot professioneel bureau. Een communicatiebureau gericht op online en video.

Inmiddels bestaat Twinsense al meer dan 10 jaar. En daar zijn we trots op. Het gaat goed met Twinsense. In ons karakteristieke pand hebben we de ruimte om andere bedrijven te helpen zich ook te onderscheiden.

Dat kan bijvoorbeeld met virtual reality films, interactieve (online) video of 360-graden films. Een logische ontwikkeling. Twinsense staat namelijk voor de twee zintuigen waarmee je kan horen en zien.

Bij ons staat innovatie centraal. Wij zoeken graag de grenzen op van (nieuwe) technieken

Een team van professionals

Met een teamsamenstelling van programmeurs, vormgevers en videoprofessionals hebben wij elk onze eigen expertise. Door korte lijnen en goede samenwerking kunnen wij op elkaar bouwen, zodat u ook op ons kunt bouwen. Zo halen wij meer uit internetbeleving met onze audiovisuele internetproducties

Levi

3D-Specialist / Motion Graphic Designer

Levi is gespecialiseerd in 3D moddeling. Levi is gedreven in het creëren van virtuele omgevingen of animeren van technologische elementen tot een duidelijke instructiefilm

Roy

Camera/Video-Editor

Roy is binnen Twinsense verantwoordelijk voor de video-producties. Van opnames tot montage verzorgt hij een spectaculair eindresultaat.

Rick

Video-Editor

Rick is als video-editor en animator zeer gedreven in het video-vak. Nieuwe technieken uitwerken en op die wijze iedere productie tot een hoger niveau brengen typeren zijn manier van werken.

Heleen

Camera/Video-editor

Heleen is een duizendpoot op het gebied van online media. Zowel filmen als editen is haar passie, maar ook onze programmeurs ondersteunen bij het opleveren van een website maken haar zeer dynamisch.

Joris

Webontwikkelaar

Joris is verantwoordelijk voor de bouw van diverse websites en systemen op maat. Uitgang hierbij is dat voor ieder project een passende en efficiënte oplossing wordt gerealiseerd.

Niek

Webontwikkelaar

Niek maakt van een aangeleverd design een werkende website die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is voor de eindgebruiker. Kwaliteit staat hierbij op de hoogste plaats.

Jan

Grafisch vormgever

Jan is als grafisch vormgever verantwoordlijk om zowel voor websites als voor interactieve interfaces, een zo communicatief en gebruiksvriendelijk mogelijk design te ontwerpen.

Reinier

Webanalist

Reinier is binnen Twinsense verantwoordelijk voor webanalyses en project management. Reinier wijst u op mogelijkheden en kansen voor uw online communicatie en heeft passende oplossingen.

Albert

VR Specialist

Albert houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen rondom online video. Zo is hij onder meer specialist op het gebied van 360 graden video's, VR en Augmented Reality.

Maurice

Founder/Accountmanager

Maurice heeft in 2005 Twinsense opgericht met als doel online campagnes met interactieve video ook voor landelijke organisaties bereikbaar te maken.