Bedrijfsvideo

Op een duidelijke, maar leuke manier overbrengen waar uw bedrijf voor staat en wat u doet? Dat kan op verschillende manieren. Een website is hier een goed voorbeeld van, maar een bedrijfsvideo biedt ook veel kansen.

Twinsense is een bedrijf dat zich voornamelijk focust op internet en videoproducties, maar ook de combinatie hiervan. Bent u dus op zoek naar een manier om uw bedrijf, instelling of organisatie beter te promoten? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Twinsense helpt u graag.

De video

Het voordeel van een video is dat u deze keer op keer kunt gebruiken. U kunt de video op uw website plaatsen, rondsturen aan uw klanten, gebruiken bij presentaties en zelfs gebruiken als commercial.

Ook voor beurzen of voor het gebruik van narrowcasting kunt u uw bedrijfsvideo inzetten. Of het nu gaat om interne, externe, offline of online communicatie. Een bedrijfsvideo biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Een groot kijkerspubliek

Het gebruik van video’s is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Steeds meer bedrijven en instellingen zien de voordelen in van video en kiezen ervoor om een bedrijfsvideo te laten maken. Deze gebruiken ze vervolgens om hun bedrijf te presenteren naar hun afnemers, bestaande klanten en potentiële relaties.

Door de enorme groei van tablets, laptops en mobiele telefoons in combinatie met WIFI, de snelle 3G- en de nog snellere 4G-netwerken, is het bekijken van een video voor iedereen mogelijk. Op ieder gewenst moment en op iedere plek.

Het gevoel dat u uitstraalt, bepaalt voor een deel de klanten die u aantrekt.

Uw uitstraling

Ieder bedrijf is anders. Niet alleen qua werkzaamheden en doelen, maar ook qua imago en uitstraling. Misschien wilt u een professionele en serieuze uitstraling voor uw bedrijf. Of misschien juist een vrolijke en speelse uitstraling.

Het gevoel dat u uitstraalt, bepaalt voor een deel de klanten die u aantrekt. Wilt u uw klanten kennis laten maken met uw bedrijf? Dat kan door middel van een bedrijfsvideo. Twinsense kan u helpen met het ontwikkelen van zo’n bedrijfsvideo.

Een bedrijfsvideo van Twinsense

Twinsense beschikt over veel kennis en ervaring als het gaat om bedrijfsvideo’s. We hebben talloze video’s gemaakt voor klanten en weten waar we op moeten letten en wat de mogelijkheden zijn. Deze kennis delen we graag met u.

Tijdens een afspraak bespreken we wat u met uw bedrijfsvideo wilt bereiken en hoe we dit het beste kunnen doen. Het resultaat? Een professionele video die u steeds opnieuw kunt gebruiken.

Het resultaat? Een professionele video die u steeds opnieuw kunt gebruiken.

Voordelige prijzen

Twinsense voorziet u graag van een mooie bedrijfsvideo. Of u nu een grote of kleine onderneming bent, weinig of juist veel te besteden heeft, het maakt niet uit. Wij produceren voordelige bedrijfsvideo’s voor ieder budget, waardoor de ontwikkeling ook toegankelijk is voor zzp’ers en het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie

Wilt u een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u om de mogelijkheden voor uw bedrijfsvideo door te nemen. Wij komen hiervoor graag bij u langs, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfsvideo's voor uw organisatie? Als u uw gegevens invult in onderstaand formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bellen kan natuurlijk ook altijd. Ons telefoonnummer is (053) 460 90 05

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.