Een bedrijfsfilm, hét promotiemiddel

Waar bedrijven tien jaar geleden eens een advertentie in de krant plaatsten of een billboard neerzetten, is dat nu heel anders. Neem bijvoorbeeld bedrijfsfilms. Het gebruik van bedrijfsfilms is de afgelopen jaren flink gestegen. Deze groei is te verklaren door de snelle opkomst en enorme groei van multimedia. Door de komst van smartphones en tablets is het bekijken van een bedrijfsfilm veel toegankelijker en eenvoudiger geworden. Hier spelen wij graag samen met u op in.

Meer dan woorden alleen

Een film zegt veel meer dan woorden alleen. Een film brengt een uitstraling met zich mee en laat een persoon kennismaken met het karakter van een bedrijf. Om de juiste doelgroep aan te trekken, is het daarom van belang om de juiste sfeer uit te stralen. Kent u uw imago en wilt u dit graag met bestaande relaties en potentiële klanten delen? Twinsense helpt u graag om dit te bereiken.

Mogelijkheden

Bent u tevreden met uw bedrijfsfilm? Dan is het tijd om hem te delen. Een professionele bedrijfsfilm kunt u voor diverse commerciële en informatieve doeleinden inzetten. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende zaken:

  • Een e-mailhandtekening met link naar de website
  • Beurspresentaties
  • Een film op uw eigen website en andere websites
  • Het geven van een presentatie via laptop, computerscherm of notebook

Haal meer rendement uit uw website met een bedrijfsfilm van Twinsense.

Kennis en ervaring

Twinsense heeft veel kennis van videoproducties. We weten wat de mogelijkheden zijn en welke impact een film kan hebben. Deze kennis gebruiken we graag om voor u een passende bedrijfsfilm te ontwikkelen.

U kunt rekenen op een doordacht concept en een goede kwaliteit van uw bedrijfsfilm. Het resultaat? Een prachtige en kwalitatieve bedrijfsfilm die u vol trots aan iedereen kan laten zien.

Een voordelige bedrijfsfilm

Bent u overtuigd van de voordelen en de mogelijkheden van een bedrijfsfilm? Wilt u uw huidige klanten, toekomstige relaties en andere mensen in contact brengen met uw bedrijf en alles waar uw bedrijf voor staat? Dan helpen wij u graag.

Aan de hand van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte op. Als u denkt dat een bedrijfsfilm handenvol geld kost, dan kunnen wij u het tegendeel bewijzen. Twinsense biedt mogelijkheden voor ieder budget. Wij kunnen uw bedrijfsfilm aanpassen op wat u te besteden heeft.

Contact opnemen

Hieronder vindt u ons contactformulier. Als u besluit om meer informatie te willen, dan kunt u hier uw gegevens invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens maken we een afspraak waarin we uw wensen bespreken en wij u een passend advies geven.

Wilt u direct contact? Dan kunt u ook bellen naar (053) 460 90 05.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een video bevat meer dan 1000 beelden