Kies voor interactief

Met augmented reality komen uw projecten tot leven

Augmented reality - Twinsense360

360 graden video, VR en AR

In samenwerking met Twinsense360 kunnen wij uw bedrijfsfilms combineren met virtual of augmented reality. Ook kunnen we uw video’s in 360 graden opnemen en monteren. Wilt u meer weten over 360 graden video en fotografie of over Virtual en augmented reality neem dan contact op met Twinsense 360.

360 graden video

Bij 360-graden video kan de kijker om zich heen kijken, wat zeker met de nieuwste virtual reality brillen een geheel nieuwe dimensie geeft aan de online beleving. Denk hierbij aan een rondleiding door uw productieproces, het bekijken van een product of dienstverlening of het geven van presentaties en trainingen.

Twinsense 360 is specialist op het gebied van 360 graden bedrijfsfilms, maar kan ook 360 graden foto’s of 360 graden presentaties ontwikkelen.

360 graden video is uitstekend te gebruiken op YouTube, Facebook en uw website

Virtual reality

Waar 360 graden video statisch is, is bij virtual reality de beleving interactief. Met behulp van een headset waan je jezelf in een andere wereld. Je kunt met diverse controllers invloed uitoefenen op wat je ziet.

Deze techniek is ideaal om mensen kennis te laten maken met uw product of dienst. Dit kan bijvoorbeeld met een virtual reality training zoals het bedienen van een hijskraan. Ook is het mogelijk om een virtual reality game te laten ontwikkelen zoals het broodjesspel van Kaak Group. Hierdoor wordt uw bedrijf op een prettige manier onthouden bij mogelijke klanten of werknemers.

Virtual reality is ideaal om mensen op interactieve wijze kennis te laten maken met uw product of dienst

Augmented reality

Augmented Reality (AR) is een technologie waarbij digitale objecten op het scherm van uw telefoon of tablet worden geplaatst in de “echte wereld”. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking.

Uw product of ander 3D-object wordt dan real-time en interactief weergegeven in onze app zodra uw visitekaartje of een ander object door uw telefoon of tablet herkend wordt. Meestal is dit een specifiek object (marker) maar dit kan ook zonder (markerless AR).

Augmented reality is zeer geschikt voor educatie, marketing en de presentatie van bijvoorbeeld bouwprojecten

Mixed reality

Het combineren van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) zorgt voor ongekende mogelijkheden. Hierdoor de echte wereld verweven met levensechte virtuele objecten waarmee ook interactie mogelijk is. in deze omgeving zijn digitale elementen in staat om de interactie aan te gaan met zowel hun omgeving als met elkaar.

De weergegeven elementen zijn van zo een hoge kwaliteit dat deze vrijwel niet meer van echt zijn te onderscheiden, de grens tussen werkelijkheid en de virtuele wereld vervaagt: Mixed Reality.

Mixed reality is een combinatie van virtual reality en augmented reality en zorgt voor ongekende mogelijkheden